MEVCUT PROJELERİMİZ

Etkin projeler planlamakta ve yürütmekteyiz.

Göç Araştırmaları Vakfı Türkiye başta olmak üzere diğer ülkelerdeki göç ve diaspora kuruluşları, enstitüleri ve sivil toplum örgütleri ile iş birliği proje çalışmaları yürütmektedir. Bu kapsamda GAV operasyonel bir çalışma tarzını benimsemiştir; projeler vakıf tarafından hazırlanır ve uygulanır.  Göç Araştırmaları Vakfı toplumsal zorluklarla mücadele eden projelere odaklanmakta ve olası çözüm önerileri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Mevcut projelerimizi aşağıda görebilir, detaylarına erişebilirsiniz.

• 4 yıl önce bugün #Suruç katliamında hayatını kaybeden gençleri derin üzüntü ile anıyorum. Cinayet şebekelerine ideo… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Trabzon'da gerçekleşen linç girişimi gerçekten korkunç. Al bayrağımızla dünyanın her yerinde nasıl özgür biçimde f… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Türkiye-Belçika İşgücü Anlaşması’nın 55. Yıl Dönümüne İlişkin Basın Açıklaması: ‘’Daha etkin bir Belçikalı Türk top… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın haftalar süren noterlik işlemlerini hızlandırdık. Konsolosluklarımız aracılığ… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı