GENEL BAKIŞ

Yaz Okulları

Göç ve Diaspora Akademisi, bütüncül bir bakışla göç konusunu akademik yaklaşım, politik uygulama ve sosyolojik sonuçları ile ele alan, başta yurtdışında yaşayan Türk diasporası olmak üzere diğer diasporaları da ilgilendiren meseleleri farklı açılardan, derinlemesine irdeleyen bir eğitim ve araştırma ortamıdır

Akademi bünyesinde her yıl farklı düzeylerdeki katılımcılara yönelik alt eğitim modülleri oluşturulmaktadır. Bunlardan biri de belirli hedef gruplar için düzenlenen tematik Yaz-Kış Okullarında amaç göç ve diaspora konuları ilgili kitlelerin bulundukları sosyolojik ve siyasi çerçevede ele almaktır.

GENEL BAKIŞ

Son başvuru tarihi 30 Tem

DÖNEM

Bahar

EKİP

SÜRESİ

2 Hafta

DERSLER

5 ders

SERTİFİKA

Evet

KONTENJAN

Başvurmadan önce mutlaka programın detaylarını inceleyiniz. HEMEN BAŞVUR

PROGRAM HAKKINDA

Göç Araştırmaları Vakfı olarak yurt dışındaki gençlerimiz için 2 haftalık yaz okulu programı düzenliyoruz.

HEDEF KİTLE

Yurt dışındaki gençlerimiz için 2 haftalık yaz okulu programı düzenliyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI

Eğitimler ücretsizdir. Konaklama ve yemek giderleri Vakıf tarafından karşılanacaktır. Ulaşım masrafları ise katılımcılara aittir.  Yaz okuluna Türk diasporasından özellikle sosyal yönü güçlü….

SERTİFİKA HAKKINDA

Derslere öngörülen oranda katılım sağlayan ve şartları yerine getiren katılımcılara program sonrasında sertifika/katılım belgesi takdim edilecektir.

Programlar
  • 4 yıl önce bugün #Suruç katliamında hayatını kaybeden gençleri derin üzüntü ile anıyorum. Cinayet şebekelerine ideo… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Trabzon'da gerçekleşen linç girişimi gerçekten korkunç. Al bayrağımızla dünyanın her yerinde nasıl özgür biçimde f… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Türkiye-Belçika İşgücü Anlaşması’nın 55. Yıl Dönümüne İlişkin Basın Açıklaması: ‘’Daha etkin bir Belçikalı Türk top… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı