GENEL BAKIŞ

Temel Eğitim Programı

Göç ve Diaspora Akademisi, bütüncül bir bakışla göç konusunu akademik yaklaşım, politik uygulama ve sosyolojik sonuçları ile ele alan, başta yurt dışında yaşayan Türk diasporası olmak üzere diğer diasporaları da ilgilendiren meseleleri farklı açılardan, derinlemesine irdeleyen bir eğitim ve araştırma ortamıdır

Akademi bünyesinde her yıl farklı düzeylerdeki katılımcılara yönelik alt eğitim modülleri oluşturulmaktadır. Göç ve diaspora konularının tarihi arka planını, ayrıca antropolojik ve sosyolojik boyutlarıyla giriş derslerini içeren Temel Eğitim Programı akademinin alt mödüllerinden biridir.

• 1 Eylül'de Almanya Sachsen eyaletinde parlamento seçimleri yapılacak. Irkçı parti anketlere göre seçimleri kazanabi… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • @A_Merkezleri Sorun çözülmüştür. İlginiz için teşekkür eder başarılar dileriz.
  • Diaspora Yaz Okulu başvuruları için son gün!!! twitter.com/Goc_Vakfi/stat…
  • Uygur Türklerinin Çin'e gönderildiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını @Gocidaresi açıkladı. İlgili ya… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı