Artan Cami Saldırıları Endişe Verici Boyutta

Almanya’da Camilere Saldırılar Artarak Devam Ediyor

Almanya’da gittikçe artan İslam ve Müslüman karşıtlığına tepki olarak Bremen polisi soruşturma başlattı.

15 Haziran 2019, Cumartesi
- yirtikkuranongorsel

9 Haziran Pazar günü Almanya’nın Bremen kentinde bulunan Rahman Cami’ne İslam karşıtı bir eylem düzenlendi.  16:00 sularında camiye uğrayan bir görgü tanığı yırtılmış ve tuvalete atılmış 50 adet Kuran mushafına rastladı. İhbara göre saldırgan 14:00-16:00 arasında camiye girerek Kuran’ı yırtmak ve tuvalete atmak suretiyle eylemini gerçekleştirmiştir. Almanya’da gittikçe artan İslam ve Müslüman karşıtlığına tepki olarak Bremen polisi soruşturma başlattı ve Alman hükumeti bu çirkin ve provokatif eylemi kınadı.

• 4 yıl önce bugün #Suruç katliamında hayatını kaybeden gençleri derin üzüntü ile anıyorum. Cinayet şebekelerine ideo… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Trabzon'da gerçekleşen linç girişimi gerçekten korkunç. Al bayrağımızla dünyanın her yerinde nasıl özgür biçimde f… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Türkiye-Belçika İşgücü Anlaşması’nın 55. Yıl Dönümüne İlişkin Basın Açıklaması: ‘’Daha etkin bir Belçikalı Türk top… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı
  • Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın haftalar süren noterlik işlemlerini hızlandırdık. Konsolosluklarımız aracılığ… twitter.com/i/web/status/1… Retweeted by Göç Araştırmaları Vakfı